Publicat el vídeo de Lego:Eurovision 2020, amb Bulgària com a guanyadora i Espanya, última

Bulgària guanyadora, amb 533 punts. Seguida de Lituània, amb 498. Victoria, la preferida en el televot; The Roop, els millors per als jurats d’experts. És el resultat d’Eurovisió 2020 que ha imaginat Alexandro Kröger, conegut pels seus muntatges eurovisius amb peces de Lego. Tot just ahir va penjar a YouTube la seva recreació sobre com hauria anat el Festival finalment cancel·lat a causa de l’emergència sanitària. Al film, de 8.37″ de durada, veiem Blas Cantó actuant vestit totalment de blanc, però acaba últim en la classificació de la gran Final; un sol punt per part dels Jurats (en aquest cas, el de Grècia, que precisament és el darrer a publicar el seu veredicte) i 27 per part del televot. La resta del Top Bottom la completen Austràlia amb 44 punts, el Regne Unit i França amb 40. I per dalt, després de Bulgària i Lituània, trobem els russos Big One amb 185 punts, els islandesos Daði & Gagnamagnið quarts amb 178 i el suís Gjon’s Tears amb 171.

Lego:Eurovision inclou en el seu vídeo de 2020 un recordatori de tots els participants neerlandesos que han aconseguit la victòria en el Festival així com de l’actuació de la polonesa Viki Gabor, vencedora de l’últim Eurojúnior amb el tema ‘Superhero‘. La recreació de Rotterdam’20 amb peces de Lego també té un parell de vídeos més; els de les respectives semifinals eurovisives; un pèl més curts: 5.22″. L’autor, que es proposa a ell mateix com a presentador del Festival, pensa com haurien estat les actuacions d’enguany. Així, veiem la noruega Ulrikke cantant envoltada de fum i l’eslovena Ana Soklič sota l’aigua, defensant el tema ‘Voda‘, que precisament significa aigua. També veiem la grega Stefania cantant en un escenari presidit pel logo de Superman, fent referència al títol de la seva cançó, ‘Supergirl‘. I l’austríac Vicent Bueno (que no passa a la Final) actua amb imatges de tres ballarins projectades sobre el videowall del fons de l’escenari. En el vídeo de la primera semi també podem veure un repàs de l’actuació de Rosa López a Tallinn’02.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »