Croàcia organitzarà un nou Dora per escollir el seu representant a Rotterdam

Croàcia escollirà el seu representant a Rotterdam’21 a través d’una nova preselecció nacional, el Dora. D’aquesta manera, passa per alt la possibilitat de nomenar directament Damir Kedžo, a qui agraeix públicament la feina festa amb la seva candidatura; “un gran professional; malgrat la situació, ha fet un gran treball“, assegura la cadena pública de televisió croata HRT en una nota informativa al seu web. El Dora es farà el pròxim mes de febrer a Opatija. Damir Kedžo, per la seva banda, no ha explicat si té la intenció de tornar a competir en el Dora per provar de representar Croàcia l’any que ve a Eurovisió. L’artista ha dit a través dels seus perfils a les Xarxes que des de la cancel·lació del Festival de 2020 ha viscut “una muntanya russa d’emocions, i no és fàcil“.

França, per la seva banda, també ha fet públic aquests dies que el seu nou representant l’escollirà amb una Pre, que substituirà el Destination Eurovision. Segons avança Wiwibloggs, es tractarà d’una sola gala produïda per la televisió francesa, sense col·laboració de cap productora exterior, i se celebrarà fora de París. De moment, els organitzadors estan debatent si la tria de l’artista la farà única i exclusivament el públic a través del televot o si també hi haurà un Jurat d’experts. Tom Leeb ja va anunciar la setmana passada que la seva agenda per a 2021 li fa del tot impossible assumir el projecte eurovisiu. L’artista està ultimant el llançament del seu nou disc, que ha titulat ‘Silver lining‘, i a finals d’any té previst iniciar el rodatge d’una pel·lícula, a més de dedicar-se a altres projectes que per ara no pot desvetllar. En una nota feta pública al seu perfil de Twitter, Leeb explica que participar a Eurovisió significa dedicar-s’hi al 100% durant molts mesos, “i a mi no m’agrada fer les coses a mitges“.

(Foto: Damir Kedžo Promo)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »