Setmana de novetats! Senhit publica ‘Breathe’ i Victoria, ‘Alright’

I’m alive, I’m feeling fine. Don’t wanna waster any time!” És el missatge vital del tema ‘Breathe‘, el darrer single de Senhit, representant de San Marino al Festival d’Eurovisió de 2021. És el tercer d’enguany, després de l'”Obsessed” i del ‘Freaky!‘ amb què hauria participat a Rotterdam’20. La peça ha estat composada per Gianluigi Fazio, Mads Løkkegaard i Amanda Thomsen, i està disponible des del passat dilluns. El videoclip oficial de ‘Breathe‘ està ambientat en una pedrera. Acompanyant l’artista, que hi apareix amb una espectacular melena, diversos ballarins i ballarines per donar ales al missatge de llibertat sexual i alliberament personal que també caracteritzava el ‘Freaky!‘ eurovisiu d’enguany. Ús del blanc i negre i picats amb molta potència visual, amb què l’artista juga amb la coreografia i l’ombra que projecten ella i els seus ballarins.

Victoria, per la seva banda, també ha publicat un nou treball: ‘Alright‘. La cançó va ser escrita durant un stage d’autors que intentaven composar temes per a Eurovisió i que es va fer a Sòfia. El videoclip es va enregistrar íntegrament a la costa búlgara. Amb la veu intimista que la caracteritza, i que escoltarem a Rotterdam’21, Victoria ens introdueix el tema amb un missatge parlat i molt personal; “Have you ever felt so hopeless that you can’t move? (…) Are you tired of fighting with your fucking thoughts?‘. El rodatge en sí és una al·legoria; la primera part de la cançó, l’artista la interpreta tancada dins d’una nau buida, envoltada per tot de parets de formigó i vestida de negre. En la segona, i després d’haver aconseguit sortir d’un món tancat, veiem Victoria cantant en un mar obert i tranquil, i vestida de blanc. El vídeo acaba amb un altre missatge personal, parlat, de la intèrpret: “It takes time to heal; sometimes it takes a lot. But after all, at the end, your mind is clear. You can taste your freedom and your soul, your soul is finally yours!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »