Albània triarà representant per a Rotterdam’21 a través del Festivali i Këngës

Albània escollirà el seu representant al Festival d’Eurovisió 2021 a través del Festivali i Këngës. D’aquesta manera, la televisió pública d’aquell país renuncia a renovar confiança amb Arilena Ara, guanyadora del Festivali 2019 i, per tant, abanderada del país a Rotterdam’20. Segons la RTSH, el Festivali se celebrarà el pròxim mes de desembre, tot i que al país encara continua vigent la prohibició d’organitzar qualsevol esdeveniment multitudinari a causa de la pandèmia del COVID 19. De moment, es desconeix si l’artista voldrà presentarà candidatura o no per tornar a intentar representar el seu país al Festival. No n’ha dit res a les Xarxes.

(Foto: @Arilena Ara)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »