‘The story of Fire Saga’ és “una merda”, segons l’excap de Delegació de França

Com a cap de la delegació francesa, vaig fer de guia de Will Ferrell entre bastidors durant un dels assajos de França a Lisboa. Mai m’hauria pensat que acabaria fent una merda com aquesta després d’haver viscut des de dins l’experiència d’Eurovisió “. Contundent! Edoardo Grassi, que va fer de cap de delegació de França fins a Lisboa’18, ha lamentat a través del seu perfil oficial a Twitter el resultat final de la pel·lícula escrita i protagonitzada per Will Ferrer ‘Eurovision Song Contest: Story of Fire Saga‘. Grassi, que va cedir el seu lloc a Steven Clerima després del Festival celebrat a Portugal, convida a puntuar el film amb una sola estrella; la puntuació més baixa possible. Grassi no té pèls a la llengua en adjuntar, al seu comentari, el hashtag #trashmovie. Steven Clerima respon al comentari amb un parell d’emoticones rient. El perfil oficial d’Eurovisió ha fet promoció de la cinta, anunciant fins i tot els dies que restaven per a la seva estrena oficial. El film, que protagoniza Ferrell junt a Rachel McAdams, va ser estrenat el passat divendres 26 de juny i ha rebut crítiques de diversos colors. Juan Manuel Freire ha escrit a El Periódico “En un mundo lleno hasta los topes de oscuridad, esta cándida y delirante ‘La historia de Fire Saga’ se presenta como el mejor bálsamo, a pesar de su exagerada duración (supera las dos horas), una dirección por momentos algo indiferente y los (pocos) chistes que puedan caer en saco roto. Es evasión y es victoria. Will Ferrell, 10 o 12 puntos“. Per la seva banda, Robbie Collin, del britànic Telegraph, assegura que “el darrer llançament de Will Ferrell és avorrit, massa llarg i sense cap mena de sentit. L’Eurovisió real és alguna cosa més que no pas una estupidesa“.

(Foto: Netflix)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »