Alemanya opta per una selecció nacional i Ben Dolic anuncia que hi enviarà un tema de Boris Milanov

Alemanya escollirà el seu pròxim representant eurovisiu amb una Preselecció nacional, però ha convidat Ben Dolic a prendre-hi part. Ho ha anunciat la delegació alemanya en una entrevista concedida al web ESC-Kompakt. Dolic, que havia estat escollit internament per a Rotterdam’20 amb el tema ‘Violent things‘, ja ha anunciat que accepta el repte i que hi participarà amb un tema composat pel Boris Milanov, autor de la peça amb què Dolic hauria concursat al Festival d’enguany, però també del ‘Tears getting sober‘ de la búlgara Victoria i de l'”All of my love” de la maltesa Destiny Chukunyere. En l’entrevista, la delegació alemanya explica que s’havien arribat a plantejar escollir Ben Dolic internament per a Rotterdam’21, però que a la fi ho varen descartar perquè volen una elecció completa, que tingui en compte artista més cançó. Així, en la Pre alemanya per a 2021, la televisió pública d’aquest Big Five confiarà en un parell de Jurats; per una banda, un comitè d’experts internacionals: persones que ja hagin format part dels Jurats eurovisius dels seus respectius països, i per una altra banda, un Jurat composat exclusivament per eurofans. D’aquesta manera, i a data d’avui, ja són 11 els països que han optat per escollir la seva representació de 2021 amb una nova Pre nacional mentre que 18 han reafirmat per a Rotterdam’21 els seus representants de 2020.

(Foto: DW)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »