Andorra comença a buscar el seu representant a l’OGAE Song Contest 2020

OGAE Andorra ha començat a buscar el seu representant a l’OGAE Song Contest 2020. Els socis del club tenen temps fins a avui a les 22h per presentar les seves propostes. A partir d’aleshores, s’iniciarà el període de votació, que s’estendrà fins a dissabte a les 23.59h. De moment ja s’han proposat diversos temes, com ara l'”Escriurem” de Miki Núñez, el ‘Vaig‘ de Salva Racero, el ‘Ballarem‘ del grup lleidatà de reggae Koers i el ‘Farem que surti el sol‘, darrer tema de Sopa de Cabra. Les cançons candidates s’han d’haver publicat com a molt l’1 de juny de 2019, no pas abans. En el cas que es presenti algun tema d’algun intèrpret andorrà, aquest serà escollit directament com a representant del Club en el certamen, quedant sense efecte qualsevol votació, que normalment inclou intèrprets catalans, valencians o mallorquins. L’any passat, els socis d’OGAE Andorra van escollit el ‘Fucking money man‘ de Rosalia, però la peça va ser finalment descartada pels organitzadors del Concurs, ja que OGAE Espanya havia escollit l’artista catalana com a la seva representant: les normes del Song Contest no permeten que un mateix intèrpret representi més d’un club; Espanya en aquest cas va tenir prioritat donat que Rosalia no és andorrana. Al final, Andorra va estar representada per ‘Una altra manera de viure‘, tema de Joan Dausà interpretat per Maria Rodés i Santi Balmes.

(Foto Koers: Lleida.com)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »