Susanne Georgi assegura que el Govern d’Andorra s’ha compromès verbalment per retornar a Eurovisió al 2022

Susanne Georgi at the 2009 Eurovision Song Contest

Compromís verbal per reincorporar-s’hi al 2022; Andorra, primer, ha de superar la crisi internacional generada per la pandèmia de la COVID 19, i ella hi està totalment d’acord. És el que assegura Susanne Georgi en una entrevista a Wiwibloggs. Malgrat tot, i sent fidels a la seva política comunicativa, tant el Govern d’Andorra com RTVA no s’hi han pronunciat. Ni una sola referència al respecte. L’artista andorrana, que ha aconseguit en una companyia estrangera el finançament necessari per a què el Principat pugui participar de nou al Festival d’Euovisió, explica que en els darrers dies va mantenir una nova reunió per tractar sobre el tema i en va sortir molt animada. Assegura que veu el Govern decidit a tirar endavant amb el projecte però puntualitza que, de moment, el vist-i-plau és de paraula i que encara no hi ha res per escrit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »