Ruth Lorenzo i Brequette, el gran duel està servit!

Quan només falten tres dies per a la gran final espanyola, tot apunta a que Ruth Lorenzo i Brequette protagonitzaran el gran duel per aconseguir el tiquet cap a Copenhague. Tres dades ens poden orientar. Tres dades més enllà de l’univers eurofan, que va mostrar les seves preferències per la murciana fins i tot abans que RTVE fes pública la llista de candidats a representar Espanya a Eurovisió 2014.
Ruth Lorenzo, Dancing in the rain
Per una banda, l’enquesta virtual que el web de l’Ens públic va fer entre els telespectadors amb una doble pregunta i amb resultat desigual. Más va ser la cançó més votada pels internautes com a la millor opció per competir pel triomf a Copenhague. Va aconseguir el 40% dels vots. Però sorprenentment, al darrere seu va quedar classificada La Dama, amb el 32%. Més enrere va quedar Ruth Lorenzo; tercera amb el 21%. Hi havia una altra pregunta, però: quin artista preferiria que representés Espanya?. Aquí, la triomfadora va ser Ruth Lorenzo, amb el 46% dels vots. La Dama tornava a quedar en segona posició, amb el 40%. I Brequette?… Quarta amb només un 5% dels vots, per darrere de Raúl, tercer amb un 7%.
Brequette, Más
Ahir es van posar a la venda a l’iTunes els temes que competiran per representar Espanya en la gala que es farà el proper dissabte als estudis que TVE té a Sant Cugat del Vallès. La número 1 en vendes és Ruth Lorenzo. Pharrell Williams, Birdy i David Bisbal li van al darrere mentre que Brequette és la cinquena més venuda.
Les coses queden clares a mesura que ens apropem a dissabte: Ruth Lorenzo i Brequette són les que més opcions tenen d’aconseguir el passaport a Dinamarca. La Dama es perfila com a outsider, mentre que els dos homes de la gal·la, Raúl i Jorge González, semblen condemnats a les últimes posicions i amb ambicions, únicament, de fer sonar els seus temes al llarg del proper estiu. Les preferències del públic semblen decantar-se lleugerament a favor de la murciana que arrasa al Regne Unit. El jurat d’experts també hi té coses a dir, però s’ha de recordar que en cas d’empat, preval el veredicte del telespectador. Amb aquestes perspectives, TVE pot esperar una bona audiència per a la gala de dissabte, que presentarà Anne Igartiburu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »