Eurovisió, atrapada en la COVID 19 a l’hora de dissenyar el Festival de 2021; únicament descarta un certamen on-line

No hi haurà una convocatòria on-line. És l’únic que ha deixat clar la supervisora d’Esdeveniments d’Eurovisió, Nadja Burkhardt, en una entrevista a la RTS suïssa aquesta mateixa setmana. Pel que fa a la resta, i amb el llenguatge tan característic dels executius d’Eurovisió de dir molt sense concretar res, Burkhardt va venir a dir que encara no saben com serà el Festival de 2021, ja que la situació canvia cada dia a causa de l’emergència sanitària.

La supervisora d’Esdeveniments va puntualitzar que, de cara a Rotterdam’21, els organitzadors han de tenir en consideració la llei de tots i cadascun dels països que participaran en el certamen. Això vol dir que, per exemple a dia d’avui, hi ha països d’Europa on els ciutadans d’Espanya no hi poden entrar. En d’altres, però, se’ls exigeix un confinament previ abans de poder circular lliurement pel territori.

Vist això, Burkhardt va dir que en aquests moments, Eurovisió i les televisions públiques dels Països Baixos treballen en dues línies; per una banda, com si el Festival es pogués celebrar com sempre, sense problemes. Això s’ha de tenir previst. L’altra línia és organitzar un certamen a porta tancada. I, entre ambdós extrems, va dir Burkhardt, existeixen diversos escenaris més. I és precisament aquí on es busquen respostes i solucions, assessorant-se amb les diferents televisions membres d’Eurovisió i amb organitzadors de grans esdeveniments internacionals. Això sí; en cas que a l’Ahoy Arena hi hagi públic, Eurovisió garantirà totes les mesures de protecció sanitària per als espectadors.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »