Arrenca oficialment la temporada 2021!

Tots les cançons publicades a partir d’avui podran ser escollides per participar al Festival d’Eurovisió 2021. Amb aquesta premisa, habitualment es considera inaugurada la temporada eurovisiva; la més incerta de tota la història del Festival a causa de la pandèmia de la COVID 19. Si bé els organitzadors de Rotterdam’21 es mostren segurs a l’hora d’afirmar que el Festival de l’any que ve es farà, encara no sabem amb quin format. Serà a l’Ahoy Arena de Rotterdam; Eurovisió descarta organitzar un show connectant amb les televisions participants perquè els seus artistes actuin des de ‘casa’; però encara no se sap si el show tindrà públic o no. També cal tenir presents les restriccions a l’hora de viatjar; per exemple, a dia d’avui, els Països Baixos obligaven fins al passat mes de juliol que qualsevol persona que procedís de Suècia i el Regne Unit fes una quarentena de 14 dies. Una mesura similar, obligaria determinades delegacions a allargar considerablement la seva estada a Rotterdam, amb el consegüent increment del pressupost destinat al projecte Eurovisió’21. I fins a l’1 de juliol, estava prohibit qualsevol vol procedent d’Austràlia, al país amfitrió. Òbviament, es desconeixen l’evolució de la pandèmia i les resriccions que estaran vigents d’aquí al pròxim mes de maig. La in certesa és tan gran que hores d’ara ni tan sols se sap si es celebrarà l’Eurojúnior, previst inicialment per al 29 de novembre en un estudi de televisió a Varsòvia. La TVP polonesa ja ha deixat entreveure aquesta possibilitat, assegurant que si el show finalment es cancel·la el seu representant participaria al Festival Nacional de la Música Polonesa, que se celebra a Opole des de 1963.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »