Soleá representarà Espanya a l’Eurojúnior 2020

Es diu Soleá Fernández Moreno, té 9 anys i és de Sevilla. Serà la representant d’Espanya en la pròxima edició de l’Eurojúnior, que se celebrarà el 29 de novembre en una gala conduïda des de Varsòvia però amb actuacions descentralitzades, a causa de la pandèmia de la COVID 19. L’artista pertany a una de les nissagues artístiques de més solera d’Andalusia, d’on han sortit il·lustres figures del flamenc, els Farruco. Soleá va debutar als escenaris al 2014 a la Maestranza de Sevilla, en un espectacle familiar. Des d’aleshores, ha intervingut en diversos espectacles nadalencs que recorren diverses ciutats espanyoles. Segons ha explicat ella mateixa a TVE, participar a Júnior “és un somni fet realitat“.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »