El Melodifestivalen 2021 se celebrarà íntegrament a Estocolm i podria acollir un màxim de 500 espectadors

La COVID 19 comença a passar factura en les Preseleccions nacionals: tal com ha anunciat aquesta mateixa setmana el diari suec Aftonbladet, el Melodifestivalen 2021 se celebrarà íntegrament a Estocolm. Per tant, l’any que ve no hi haurà ruta per tot Suècia, com és habitual. Segons el rotatiu suec, totes les gales de la popular Pre escandinava se celebraran a la capital sueca, però no pas al Friends Arena de Solna, que any rere any s’omple amb més de 10.000 espectadors per presenciar la gran Final del certamen. A causa de les restriccions imposades per prevenir la transmissió del virus de la COVID 19, és possible que les diferents gales del Melodifestivalen se celebrin al pavelló annex al Globen d’Estocolm (l’Annexet, a la foto) o en un estudi de televisió; en concret, els NEP, escenari de la nova temporada del talent show televisiu Swedish Idol.

Tot i això, encara no és possible determinar quants espctadors podran presenciar els diferents shows. Si el Melodifestivalen s’hagués de fer ara mateix, la llei sueca tan sols permet un màxim de 50 persones en un esdeveniment d’aquestes característiques. Tot i això, i segons informa l’agència Reuters, el Govern suec estaria estudiant ampliar a 500 espectadors la capacitat màxima tolerada per a la popular Pre nacional. Ho ha declarat el ministre d’Interior Mikael Damberg, assegurant que la mesura es podria aplicar en concerts, partits de futbol i representacions teatrals, tenint en compte que caldrà garantir, en tots els casos, que entre persona i persona hi haurà un metre de distància. La mesura, però, encara no ha estat aprovada. En la seva informació, l’Aftonbladet també apunta que la cadena sueca SVT fitxarà l’actor còmic David Sundin per presentar les gales del Melodifestivalen 2021.

(Foto: Stockholmlive)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »