RTVE Digital estrenarà demà ‘Palante’, el tema amb què Soleá representarà Espanya a l’Eurojúnior 2020

RTVE Digital estrenarà demà dimecres el videoclip de ‘Palante‘, el tema amb què Soleá representarà Espanya a l’Eurojúnior 2020. Serà, a més, l’estrena de la cançó, de la qual ja se n’ha publicat un minut. La peça ha estat composada per César G. Ross, Hajar Sbihi i Bruno Valverde. Aquest darrer, a més, n’és el productor. ‘Palante‘ és un tema de pop urbà amb força influències musicals. Vol difondre un missatge d’actitud positiva davant l’actual crisi provocada per la pandèmia de la COVID 19. Soleá, de 9 anys, va acabar d’enregistrar la setmana la passada el videoclip amb què promocionarà la peça abans del Festival. L’artista va enregistrar a Sevilla, la seva ciutat, els darrers plànols del clip; en escenaris tan emblemàtics com la Torre del Oro, el parc María Luísa i la plaça d’Espanya. En el clip també s’hi inclouran plànols enregistrats a Madrid.

Soleá, envoltada del seu equip de ballarins (Foto: RTVE)

De cara a la seva actuació enregistrada per a l’Eurojúnior, Soleá estarà acompanyada de quatre ballarins: els madrilenys Carlos Damas, de 13 anys, Lucía Arcos, de 12, i Tania Gálvez, d’11. Completa el quartet el valencià Ivan Cuadros, de 13. Vicky Gómez, coreògrafa d’Operación Triunfo, ha composat el ball dels artistes per al clip i també per a l’actuació enregistrada que entrarà en concurs el pròxim 29 de novembre, al Júnior. Gómez va seleccionar els ballarins que acompanyaran Soleá amb un cásting virtual. Natalia Calderón és la vocal coach de l’andalusa; ja va treballar l’any passat en la candidatura de Melani al Júnior de 2019.

(Fotos: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »