Sánchez-Chiquito farà la realització de l’actuació de Soleá a l’Eurojúnior

José María Sánchez-Chiquito dirigirà la realització de l’actuació de Soleá a l’Eurojúnior 2020. És un dels més veterans de TVE, amb més de 30 anys de trajectòria a l’Ens públic. Al 2019, l’Acadèmia de la Televisió el va guardonar amb el premi Iris a la millor realització, per la seva feina en la retransmissió dels Sanfermines de l’any passat. En el seu currículum també hi ha la direcció de realització de diversos esdeveniments, com ara la gala dels Premis Goya, el Festival de Cinema de Donosti i programes especials de cobertura de diferents eleccions. També ha dirigit la realització d’espais musicals, com ara els especials de Nadal, i el concert que al 2017 va fer Operación Triunfo a l’estadi Santiago Bernabéu.

Ahir es va presentar el videoclip de ‘Palante‘, el tema amb què Soleá participarà al Júnior, el pròxim 29 de novembre. Va ser rodat a Sevilla i a Madrid. L’artista, de 9 anys, va declarar que s’havia emocionat en visionar-lo per primer cop, perquè es tractava del primer vídeoclip de la seva carrera. Soleá és una de les 13 participants de l’Eurojunior 2020. Només falten quatre països per escollir els seus artistes: Armènia, Bielorússia, França i Geòrgia. Els altres nou són aquests, a més de l’espanyola Soleá:

  • Alemanya, Susan amb ‘Stronger with you‘,
  • Kazakhstan, Karakat Bashanova amb ‘Forever‘,
  • Malta; Chanel Monseigneur amb ‘Chasing sunsets‘,
  • Polònia, Alicja Tracz amb ‘I’ll be standing‘,
  • Rússia, Sofia Feskova amb ‘My new day‘,
  • Països Baixos; quartet femení Unity, amb ‘Best friends‘,
  • Sèrbia, Petar Aničić; un dels dos únics participants masculins per ara; amb ‘Heartbeat, i
  • Ucraïna; Oleksandr Balabanov, amb ‘Vidkryvai‘.
  • (Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »