Islàndia torna a confiar en Daði og Gagnamagnið per a Rotterdam’21

Daði og Gagnamagnið representaran Islàndia a Rotterdam’21. Ho han anunciat a través del seu compte de Twitter els músics de la banda, que partien com a un dels favorits del Festival d’enguany, finalment cancel·lat a causa de la pandèmia de la COVID 19. La televisió islandesa, després de donar-hi moltes voltes, ha encarregat el projecte eurovisiu l’any que ve als vencedors del Söngvakeppnin 2020 en considerar que era la solució més justa, després de l’esforç fet amb el projecte artístic d’enguany; tant a la Pre nacional com per preparar la participació al Festival. Daði Freyr, líder de la banda, ha assegurat també a Twitter que amb aquesta confirmació es posa mans a l’obra per composar el tema amb què intentaran donar al seu país la primera victòria a Eurovisió. Amb ells, ja són 19 els països que han ratificat la tria de 2020 per al Festival de l’any que ve als Països Baixos.

(Foto: Iceland Review)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »