El pròxim Festivali i Këngës albanès es farà a l’aire lliure i Arilena Ara en serà absent

A l’aire lliure i sense Arilena Ara. Per tant, Albània delegarà en un altre artista la responsabilitat de representar el país al Festival d’Eurovisió 2021. La cadena pública de televisió d’aquell país va fer pública recentment la llista de les 26 propostes artístiques que prendran part en la 59ª edició del popular certamen, en què s’acostuma a escollir el representant albanès a Eurovisió. En ella hi figuren 18 cantants que ja han participat anteriorment al Festivali; cinc dels quals ja van ser presents en l’edició de 2019. També s’hi inclouen dos antincs vencedors del show; Viktor Tahiraj i Manjola Nallbani, que van aconseguir la victòria al 1992 amb la cançó ‘Pesha e fatit‘, formant trio amb Aleksandër Gjoka.

D’altra banda, i per tal de minimitzar el risc de contagi de la COVID 19, la televisió albanesa ha decidit organitzar el show en un recinte a l’aire lliure, al voltant de la plaça Skanderbeg, en ple centre de Tirana. Segueix, així, les prescripcions de l’Organització Mundial de la Salut quant als espectacles en recintes tancats. Igualment s’ha limitat a set el número màxim de persones que poden sortir a l’escenari en un mateix número, inclosos els intèrprets. El Festivali se celebrarà entre el 17 i el 26 de desembre, en una data encara pendent de fixar i condicionada per la meteorologia.

(Foto: Imgur)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »