Luka Cruysberghs abandona Hooverphonic i la banda recorre a Geike Arnaert, antiga vocalista del trio

Hooverphonic representarà Bèlgica a Rotterdam el pròxim mes de maig però ho farà amb Geike Arnaert, antiga vocalista de la banda. Arnaert substitueix Luka Cruysberghs, que ha estat la veu del trio en els darrers tres anys i que hauria interpretat el tema ‘Release me‘ a Rotterdam si el Festival no s’hagués cancel·lat a causa de la pandèmia de la COVID 19. Segons ha explicat ella mateixa en les xarxes socials, Cruysberghs ha decidit iniciar la seva carrera en solitari. L’artista, que és a punt de complir 20 anys, es va donar a conèixer en vèncer l’edició flamenca del talent show The Voice de 2017. Geike Arnaert, per la seva banda, ja havia format part de Hooverphonic; en va ser la vocalista entre 1997 i 2008. Després de marxar de la banda, Arnaert va treballar en solitari, havent publicat un parell d’albums (als anys 2011 i 2019) i participat en la banda sonora d’algunes produccions cinematogràfiques.

(Foto: Listal)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »