Soleá, favorita de l’Eurojúnior 2020 en l’enquesta de Wiwibloggs

La cançó ‘Palante‘ de Soleá és la gran favorita del Festival d’Eurovisió Júnior que es farà el pròxim 29 de novembre, segons els lectors de Wiwibloggs. L’artista andalusa acumula el 22% dels vots emesos fins ara; 732 dels més de 3300 que ja s’hi han enviat. En segon lloc figura la bielorussa Arina Pehtereva, amb gairebé el 17% dels vots (560). Tercera en les votacions hi ha la francesa Valentina, que amb el seu tema ‘J’imagine‘, ha aconseguit fins ara el 12,36% dels vots (409). L’Eurojúnior d’aquest mes es presentarà des de Varsòvia i emetrà totes les actuacions enregistrades prèviament. Hi prendran part 12 països, després que Armènia anunciés la seva renúncia a participar-hi a causa de la llei marcial aprovada al país, arran del conflicte bèl·lic que l’enfronta amb l’Azerbaidjan en territori del Nagorno Karabakh. Gèorgia és l’únic país que encara no ha escollit el seu representant per al certamen; ho farà aquesta nit, en la gran Final de la seva Pre infnatil, el Ranina 2020, on hi prendran part tres intèrprets: Sandra Gadelia, Rati Gelovani i Marita Khvedelidze. La gala no és pas en directe; ja es va enregistrar anteriorment i segons s’ha filtrat en diversos mitjans, la guanyadora n’ha estat Sandra Gadelia amb el tema ‘You are not alone‘.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »