L’Europrediction d’Oikotimes prediu la victòria de Soleá al Júnior, a Wiwibloggs, Espanya ara és segona

Segons l’Europrediction d’Oikotimes, Soleá és la gran favorita per guanyar el Festival d’Eurovisió Júnior, que es presentarà des de Varsòvia d’aquí a un parell de diumenges. La votació es va obrir ahir dissabte, i el ‘Palante‘ de l’andalusa ocupa la primera posició amb el 31,43% dels vots, seguida del tema ‘J’imagine‘ de la francesa Valentina, amb el 17,14%. Tercera, en el ranking, apareix el tema ‘I’ll be standing‘, de l’amfitriona del certamen, la polonesa Ala Tracz.

En la votació de Wiwibloggs hi ha hagut un canvi de darrera hora; Soleá, que va encapçalar la classificació fins a ahir, ara és la segona després de l’arrencada espectacular que està tenint el tema representant de Geòrgia, el ‘You are not alone‘ de Sandra Gadelia. El tema es va publicar el passat divendres, que és quan la televisió d’aquell país va fer oficial la seva tria per al Júnior, malgrat que prèviament ja s’havia filtrat el resultat final de la seva Pre, enregistrada setmanes enrere. Per als lectors de Wiwibloggs, Geòrgia és la gran favorita del certamen, amb 1465 vots dels 6276 rebuts (23,34%). Soleá és la segona en discòrdia amb 1124 vots i el 17,91%. Bielorússia i França van tercera i quarta respectivament: Arina Pehtereva ha rebut el 12,22% dels vots mentre que Valentina en té, per ara, el 9,62%.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »