Melani serà la portaveu del Jurat espanyol al Júnior, on també hi haurà un parell de menors

Melani García serà la portaveu del Jurat espanyol en el pròxim Eurojúnior, que es presentarà des de Varsòvia diumenge 29 de novembre. Segons ha informat RTVE, el Jurat espanyol l’integraran la coreògrafa Lola González, que ha col·laborat amb TVE com a directora artística de diferents programes i dirigeix la seva pròpia escola de dansa a Madrid; el cantant andalús Jaime Terrón, que va ser un dels fundador de la banda Melocos, abans de començar al 2014 la seva carrera en solitari, i el productor musical Emilio Mercader. En el Jurat també hi haurà un parell de petits; la seva identitat, però, no ha estat revel·lada a causa de la llei de protecció dels menors. El periodista de TVE David Asensio serà el reserva dels jurats adults.

El resultat de l’Eurojúnior 2020 es decidirà amb els vots al 50% dels espectadors del programa i el 50% del criteri dels Jurats nacionals. Per poder votar, el web oficial del certamen obrirà línies divendres 27, i les tancarà diumenge 29 a les 17h, just abans de l’inici del Festival. Un cop s’hagin emès totes les actuacions, que ja han estat enregistrades, es tornarà a obrir la votació, per espai de 15 minuts. A diferència del Festival d’Eurovisió, al Júnior és possible votar per al propi país; per aquesta raó, s’espera una pluja de vots per a Rússia, França i Espanya, que són els que tenen més població dels 12 que prenen part en aquesta edició del show.

Soleá ja va enregistrar a primer de mes la seva actuació. Ho va fer a l’estudi número 5 de Prado del Rey, on TVE va muntar l’escenari requerit per Eurovisió. Les principals parts són una pantalla led semicircular de 18 metres de llarg i 4,5 d’altura. I una plataforma de terra, també circular, de 6 metres de diàmetre. En total, sis càmeres; quatre de terra, una zenital i una darrera en grua. En total, un equip de 50 persones i tres dies de treball; el primer, dedicat als assajos; el segon, per enregistrar l’actuació i l’últim, per editar la producció final, que és la que veuran tots els telespectadors del Júnior.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »