Ben Dolic cau de la llista i Little Big assegura que enviarà nous temes per provar de representar Rússia a Rotterdam

Ben Dolic no representarà Alemanya a Rotterdam. Tot i haver assegurat que volia continuar amb l’experiència eurovisiva avortada a causa de la COVID 19, Dolic ara diu que nous projectes artístics fan que sigui impossible preparar-se per al Festival de l’any que ve. “La meva carrera ha agafat una altra direcció“, escriu al seu compte oficial d’Instagram. “Ha estat dur i difícil prendre aquesta decisió“, afegeix. Tot i això, Dolic no especifica quins són els canvis experimentats en la seva trajectòria artística per tal d’haver desistit de tastar un cop més de prendre part a Eurovisió. Un cop cancel·lat el Festival d’enguany, la televisió alemanya va anunciar que de cara a Rotterdam’21 convocaria una nova Final nacional on Dolic no hi serà. L’artista havia estat escollit internament per representar Alemanya a Rotterdam’20 amb el tema ‘Violent thing’, composat per Boris Milanov.

El grup rus Little Big, per la seva banda, sí que ho vol continuar intentant i ha anunciat en una entrevista a Radio Energy que enviarà nous temes a la televisió russa per mirar de ser l’any que ve a Rotterdam representant Rússia. En la mateixa entrevista, la banda explica que encara no han enregistrat res, però que tenen intenció de fer-ho pròximament per acabar enviant diverses propostes a l’emissora, de cara al Festival. Amb el seu tema ‘Uno‘, el grup era un dels grans favorits a la victòria en l’edició d’enguany, finalment cancel·lada a causa de la crisi sanitària generada amb la pandèmia de la COVID 19.

(Foto: DE24 News)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »