Geòrgia, gran favorita dels fans del Júnior; Espanya, segona

Geòrgia encapçala les preferències dels fans del Júnior, segons es desprèn de les votacions organitzades per Wiwibloggs i Oikotimes. En totes dues, Espanya va en segona posició. Bielorússia és la tercera a Wiwibloggs, seguida de França, mentre que a Oikotimes, la tercera és França, seguida de Polònia i Bielorússia, en aquest ordre. A Wiwibloggs, Sandra Gadelia acumula 2036 vots (27,85%) mentre que Soleá ha estat votada 1230 cops (16,83%). La diferència entre totes dues és molt més notòria a Oikotimes, on Geòrgia lidera amb el 51,35% dels vots, amb Espanya tot just al darrere ambn el 13,51%. La francesa Valentina, tercera, ni tan sols arriba al 10%; es queda amb el 8,11% davant l’empenta de Geòrgia, que va ser l’últim país en fer pública la seva tria, divendres passat, i s’ha posat en primer lloc en pocs dies. Pel que fa a les visualitzacions a YouTube, el clip de la polonesa Ala Tracz és el més descarregat; més de 852.000 cops. En segon lloc, molt pel darrere, hi ha Espanya, amb 539.000 visualitzacions i França, amb 427.000. Molt més enrere hi ha Susan, la reprsentant d’Alemanya (209.000) i Arina Pehtereva, la de Bielorússia (203.000). No existeix cap video ni de Geòrgia ni de Malta, de manera que no es pot calibrar, aquí, el poder de Sandra Gadelia de cara a la gran Final del júnior del pròxim diumenge 29 de novembre.

(Foto: Giorgi Tsaava)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »