Els participants de Rotterdam’21 hauran d’enregistrar la seva actuació en un fals directe, que servirà per si finalment no poden viatjar als Països Baixos

Curar-se en salut! Ho ha anunciat recentment l’organització del Festival d’Eurovisió 2021: totes les delegacions participants hauran d’enregistrar les seves actuacions com si es tractés d’un directe; és a dir: no es podran fer modificacions a posteriori amb plànols d’actuacions anteriors per millorar el vídeo final. Aquest enregistrament s’haurà de lliurar a l’organització. I només s’utilitzaria si, a causa de la COVID 19, alguna delegació no pot viatjar als Països Baixos. A diferència del que s’ha organitzat per a l’Eurojúnior de la setmana que ve, a les televisions participants se’ls dóna llibertat absoluta a l’hora de crear l’escenari per a aquestes gravacions; no hi haurà un escenari predissenyat i comú a tothom; ni prescripcions de càmeres ni d’il·luminació. Abans de fer els enregistraments, cada delegació mantindrà una reunió amb l’equip tècnic del Festival, a qui hauran de lliurar un guió detallat de la gravació, de l’escenari i de la seqüència de plànols. A més, hauran de signar un compromís de seguiment de totes les normes del Festival. L’enregistrament es monitoritzarà des de Rotterdam: cada televisió connectarà en directe amb l’equip organitzador del Festival, que farà el seguiment íntegre de la sessió, oferint tota mena d’indicacions i assessorament que sigui necessari. D’aquesta manera, en el suposat cas que una delegació no pugui assistir a Rotterdam el pròxim mes de maig, l’organització punxarà el seu vídeo enb el seu torn d’actuació.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »