Damir Kedžo no participarà al DORA i queda fora de la cursa per representar Croàcia a Rotterdam’21

Tenia intenció de participar-hi però segons ha explicat en una entrevista al diari Dnevnik, Damir Kedžo finalment desisteix de ser seleccionat per al DORA de l’any que ve, d’on sortirà el pròxim representant de Croàcia a Rotterdam. Segons l’artista, actualment no té cap cançó en què cregui “al 100%”, d’aquí que hagi decidit no provar-ho. Kedžo va guanyar l’última edició del DORA amb el tema ‘Divlji vjetre‘, amb què hauria representat Croàcia al Festival d’enguany, cancel·lat finalment a causa de la pandèmia de la COVID 19. Amb ell, ja són set els artistes de Rotterdam’20 que cauen de la llista de representants al Festival de 2021; Tom Leeb (França), Arilena Ara (Albània), el duo VAL (Bielorússia), Ben Dolic (Alemanya), Sandro Nicolas (Xipre) i Ulrikke (Noruega).

(Foto: miss7.24sata)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »