The Roop participarà a la Pre lituana mentre Blas Cantó envia 4 temes a TVE

Finalment competiran per representar Lituània a Eurovisió! Ho han fet públic avui mateix a través del seu perfil oficial a Instragram: el trio The Roop ha enviat un tema a la televisió del seu país i seran presents a la gran Final del Pabandom iš naujo! 2020, ja que la cadena els va assegurar que si volien intentar-ho de nou, els hi reservaven un lloc, sense necessitat de passar prèviament per els eliminatòries prèvies. The Roop, a més, podrà interpretar la seva cançó a la semi liutana, perquè el públic comenci a familiaritzar-s’hi, igual que les candidatures que es classifiquin per a la Final. Lituània, amb el tema ‘On fire‘, era una de les grans favortites a la victòria al Festival d’Eurovisió 2020 i va ser la més votada en el poll d’OGAE.

Per la seva banda, el representant espanyol, Blas Cantó, ha explicat recentment que ha enviat quatre temes a TVE, pensats per defensar la seva candidatura eurovisiva de l’any que ve. La cadena espanyola, però, encara no ha decidit com es farà la tria del tema amb què l’artista murcià participarà al Festival; si internament, igual com havien fet aquest any amb ‘Universo‘, o si organitzaran algun programa especial perquè el públic opti quina li agrada més.

(Foto: The Roop)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »