Vestit verd, esportives grogues, moda urbana i un cert toc flamenc, les claus de l’actuació de Soleá

Moment d’un assaig de l’actuació espanyola a Prado del Rey (Foto: Raúl Tejedor)

TVE ha desvetllat alguns detalls de l’actuació de Soleá al Júnior, que va ser enregistrada als estudis de Prado del Rey a finals del passat mes d’octubre. L’artista andalusa duia un vestit verdós amb sarrells en braços i cames, i als peus, sabatilla esportiva daurada i lluent. El seu cor, totalment de negre amb unes tiretes verdes a la camisa. L’equip, que a més de posa veu també balla, l’integren Lucía Arcos, Tania Gálvez, Carlos Damas i Iván Cuadros. Tots ells també duien mascareta negra. El realitzador de l’enregistrament, José María Sánchez-Chiquito ha explicat que, al llarg del número, els llums de neó hi jugaran un paper molt important. També hi haurà elements d’atrezzo que aportaran un toc molt urbà a la posada en escena. La coreografia de l’actuació espanyola l’ha creada Vicky Gómez. Sobre ella, i en declaracions a TVE, Gómez ha destacat que “‘Palante‘ és una cançó que, en escoltar-la, ja la vols ballar. I crec que hem aconseguit donar-li aquesta barreja d’estils que té, a través del moviment. La coreografia transmet força, energia i el bon rotllo que requeria ‘Palante‘”.

(Foto: Raúl Tejedor)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »