Les Hurricane representaran Sèrbia i Samanta Tina diu que ja té la cançó de Rotterdam’21

S’ha començat a escampar el rumor i l’equip de management del trioja ho ha confirmat: les Hurricane representaran Sèrbia a Rotterdam’21. Tot i això, encara estan a l’espera de què la cadena pública de televisió d’aquell país en faci l’anunci oficial, encara que Olivera Kovačević, responsable de programes d’entreteniment de l’emissora, també ho ha confirmat en una entrevista concedida al web de notícies 24 Sedam. Kovačević no ha especificat com s’escollirà el tema amb què la banda participarà l’any que ve al Festival. Per la seva banda, les artistes han refusat parlar sobre aquesta tria interna, assegurant que a elles encara ningú no els ha dit res.

Per la seva banda, Samanta Tina, representant de Letònia, ha dit a través del seu perfil oficial a Instagram que ja té el tema amb què participarà a Rotterdam’21. Tina explica que el passat mes d’octubre va participar en un camp de compositors, on també hi havia Aminata; que en varen sortir 11 temes, que ja ha triat el que considera més adecuat per a Eurovisió i que en aquests moments ja està treballant en la posada en escena i en tot el que necessitarà a l’escenari de l’Ahoy Arena, per intentar classificar-se per a la gran Final eurovisiva.

(Foto: MIOMIR MILIĆ via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »