Soleá actuarà en el desè lloc; França, una de les grans favorites, serà l’última a fer-ho

Espanya actuarà en el desè lloc de l’Eurojúnior d’aquest pròxim diumenge. Soleá, la representant espanyola, cantarà tot just després de la russa Sofia Feskova i abans de l’ucraïnès Oleksandr Balabanov. La francesa Valentina, una de les grans favorites d’aquesta edició, serà l’encarregada de tancar la tanda d’actuacions. El Júnior l’obrirà l’actuació de l’alemanya Susan. Les votacions es posaran en marxa a través del web oficial del Júnior aquest pròxim divendres i es tancaran a les 16.590h de diumenge, just abans que no comenci la retransmissió del show. La segona fase de la votació començarà diumenge mateix, un cop hagin actuat els 12 participants.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »