Publicades les primeres imatges de les actuacions d’Ucraïna, els Països Baixos, Espanya, Sèrbia, Rússia i Polònia al Júnior

Eurovisió ha començat aquest vespre a difondre les primeres imatges de les actuacions de l’Eurojúnior 2020. I ha arrencat amb les propostes d’Ucraïna, els Països Baixos, Espanya, Sèrbia, Rússia i Polònia. L’ucraïnès Oleksandr Balabanov cantarà tot sol amb una proposta força intimista; en un moment determinat de la seva actuació l’intuirem a les fosques i duent una bola de llum a la mà esquerra. A l’artista el veurem amb pantalons i jaqueta beige i un jersei castany de coll alt.

El triop neerlandès Unity ens recordaran i molt les Spice Girls. Les veurem vestides amb colors llampants; una de blau, una altra de color Bordeus, una tercera de fúcsia i la quarta, de groc.

Soleá, vestida de verd i amb els seus ballarins de negre i amb mascareta, acabarà la seva actuació dalt d’uns cubs on l’un al costat de l’altre permetrà llegir la frase ‘tira pa’lante‘ amb una ben reconeixible estètica de graffitti. Al fons de l’escenari, en alguns moments de l’actuació, hi veurem inserit el títol de la seva cançó.

Al representant serbi Petar Aničić el veurem actuar sol dalt de l’escenari, amb un vistós trajo blanc estampat amb línies taronja. El jove artista tocarà el piano i caminarà per l’escenari en el que serà una proposta molt intimista.

Per la seva banda, la russa Sofia Feskova ta,bé defensarà sola el seu tema. No se n’ha filtrat, encara part del vídeo; sí fotografies. L’artista durà un vestit blau cel, amb una sobrefaldilla de gasa. I al cap, una diadema platejada. En la pantalla LED instal·lada al fons de l’escenari, hi veurem passar núvols.

(@Music Academy of Igor Krutoy)

Finalment, la polonesa Ala Tracz cantarà acompanyada de diversos ballarins; reals i virtuals, projectats en la pantalla LED del fons de l’escenari.

(Foto Sèrbia: Stijn Smulders)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »