Així seran les actuacions de Malta, Kazakhstan i Alemanya

Últimes posades en escena del Júnior desvetllades! Chanel Monseigneur, la representant de Malta, cantarà tota sola dalt de l’escenari. Vestida de vermell. I a la pantalla del fons, dibuix de l’skyline de La Valetta i de gavines volant sobre la Mediterrània. També veurem el dibuix d’una nena que ben bé podria ser la caricatura de la jove artista, corrent i sortint a un balcó.

La de Karakat Bahanova probablement serà una de les posades en escena més espectaculars de diumenge. Quan arribi el torn de Kazakhstan, veurem a la jove arista dalt de l’escenari, com emergint d’un volcà; amb un vestit blanc i de gasa que l’envolta per tot arreu. A més, Karakat durà ales, interpretant enmig d’un paratge enigmàtic: roques acabades en punxa; núvols i cel amb tons pastel.

Susan, la representant d’Alemanya, també actuarà tota sola. Jersei negre, ajustat; caçadora de pell al damunt, i faldilla estampada, amb tot d’estels dibuixats. Serà una actuació intimista on Susan, en un moment determinat, es posarà de genolls per interpretar el seu tema.

(Foto: Khabar)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »