Soleá: “Ja em sento guanyadora!”

Ho ha dit en la roda de premsa prèvia a l’Eurojúnior d’aquest pròxim diumenge. La representant espanyola ha assegurat que “encara que no guanyem, jo ja em sento guanyadora pel nostre país“. Soleá ha descrit les seves emocions abans del show: “Supercontenta, supernerviosa i superorgullosa de l’oportunitat que m’ha donat RTVE“. Ha parlat de tota la feina que ha hagut de fer per preparar la seva participació en el certamen; aprendre’s la cançó, interpretar-la d’acord amb el seu missatge, treballar la veu, assajar i enregistrar el videoclip i, finalment, assajar la coreografia i enregistrar l’actuació que veurem aquest pròxim diumenge: “No ha estat fàcil“. Tot i això, ha dit que “sempre guardaré aquest record pels grans moments que hem viscut“.

Soleá serà entrevistada per TVE just abans del Júnior, en un programa especial que començarà a les 16h i que comptarà, també, amb la presència del seu cos de ball, de la coreògrafa Vicky Gómez i de Melani, la representant espanyola de 2019. Durant la retransmissió del Festival, TVE emetrà imatges exclusives de la Green Room espanyola, des d’on la jove artista andalusa i el seu equip seguiran les incidències del show. Demà dissabte, a més, el canal que RTVE té a YouTube emetrà les Preseleccions amb què la cadena pública espanyola va escollir els seus representants entre 2003 i 2006 al Júnior. Amb comentaris de Tony Aguilar i Eva Mora, el Festival serà emès en directe per La1 de TVE, TVE Internacional i el web de RTVE.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »