El de Soleá, el vídeo més vist de totes les actuacions del Júnior de demà

El resum de l’actuació de Soleá de demà a Júnior és el més vist, i amb diferència, quan queda poc més d’un dia per al Festival. El vídeo, penjat al web oficial del Festival i a YouTube, ha estat visualitzat més de 112.000 cops. És l’únic que supera la barrera de 100.000 visualitzacions. En segon lloc, molt per darrere, hi ha el vídeo de la polonesa Ala Tracz, amb més de 71.000 visualitzacions. Tercer és el resum de l’actuació de la francesa Valentina, amb gairebé 55.000, seguida de molt a prop pel quartet neerlandès Unity, amb gairebé 54.000. L’actuació resumida de Karakat Bashanova, representant de Kazakhstan, és cinquena, amb poc més de 32.000 visualitzacions. Sobten els números de Geòrgia i Bielorussia, dues de les favorites de la gala de demà: l’actuació de la bielorussa Arina Pehtereva ha estat vista gairebé 25.000 cops; és novena; i la de Sandra Gadelia, més de 23.000 cops (desena). Les menys vistes són les de Chanel Monseigneur per Malta (gairebé 22.000 cops) i la de Susan, per Alemanya, que no arriba a les 16.000.

(Foto: Raúl Tejedor)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »