Valentina: “Sempre he somiat amb cantar i és el que vull fer tota la meva vida”

Tot just després de guanyar l’Eurojúnior 2020, la representant de França, Valentina, ha explicat que “sempre he somiat amb cantar, i és el que vull fer tota la meva vida!“. L’artista ho ha comentat en el transcurs de la roda de premsa posterior al certamen, presentat en directe des dels estudis de la televisió polonesa a Varsòvia i que ha durat un parell d’hores. La jove artista, d’onze anys, ha dit que l’única cosa en què pensa en aquests moments és en celebrar el seu èxit amb la família i els amics. I ha afegit que li encantaria que el Júnior de 2021 se celebrés a França. Valentina ha afegit que vol que la seva cançó, ‘J’imagine‘, ajudi a escampar el missatge de solidaritat, esperança i positivisme que hi duu implícit per tal de construir “un millor món per al futur!” Aquesta és la primera victòria de França al Júnior en quatre participacions. Va debutar al certamen al 2004, a Lillehammer, on va acabar en sisena posició; la pitjor assolida fins a avui. Posteriorment, va estar-ne absent durant 14 anys, retornant-hi al 2018, a Minsk, on es va quedar a les portes de la victòria: segona amb 203 punts, per darrere de la polonesa Roksana Węgiel, que va rebre un parell de punts més. L’any passat França va acabar cinquena.

(Foto: Nathalie Guyon)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »