Soleá, molt satisfeta amb la tercera posició al Júnior

Jo no he vingut aquí a competir, sinó a compartir la meva música“. Van ser les primeres paraules de Soleá, anit, després de finalitzar en tercera posició a l’Eurojúnior 2020. Entrevistada per RTVE, la jove artista andalusa va assegurar que prendre part en el certamen “ha estat una experiència supermaca i estic supercontenta d’haver quedat tercera“. “Ho he fet amb tot el cor del món; gràcies per donar-me tot el recolzament“, va afegir. Soleá va dir que “ho celebraré amb tota la meva família. Crec que em trucarà tota la meva família plorant!” La representant espanyola va seguir les incidències del Júnior amb el seu cos de ball als estudis de TVE. Acabat el Festival, es va marcar unes passes de flamenc per celebrar la medalla de bronze, amb les càmeres de TVE en directe. Per la seva banda, la francesa Valentina, guanyadora ahir al Júnior, ha rebut una allau de felicitacions per la seva victòria. Des de la presidenta de France Télévision, Delphine Ernotte, a Amir, Axel Hirsoux i Unicef França, ja que la jove bretona és ambaixadora oficial dels drets dels infants.

(Foto: Raúl Tejedor)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »