Cantar tranquil·la i segura, les claus per a Edurne

La clau de l’èxit està en sortir a l’escenari amb seguretat i tranquil·litat“. Són paraules d’Edurne, que aquest migdia ha atès els mitjans de comunicació a Torrespaña abans de començar el seu viatge cap a Viena, aquest proper dissabte. L’artista madrilenya s’ha tornat a mostrar “amb moltes ganes de que arribi ja la nit del 23 de maig per poder gaudir de tot el que porto treballant des de gener“. “Estic molt emocionada” i amb una “responsabilitat enorme“, ha afegit. “Tot i no cantar en anglès, vull que tot el món entengui l’actuació“, “veureu a l’escenari una dona amb força“. És l’únic que ha avançat de la posada en escena que ha pensat la coreògrafa Miryam Benedited. L’artista i el ballarí italià Giuseppe di Bella escenificaran un número que, a molts, els recordarà el de Loreen quan va guanyar al 2012 interpretant ‘Euphoria‘, tot i que ell serà dalt de l’escenari des del començament de l’actuació encara que no se’l vegi des d’un primer moment; Edurne s’encarregarà d’anar-lo fent visible a poc a poc amb els seus moviments…. José María Iñigo, que retransmetrà en directe la gran final i les 2 semis de dimarts i dijous acompanyat de Julia Varela, ha destacat en la mateixa roda de premsa que “‘Amanecer’ és diferent a tot el que hem escoltat i potser amb la diferència arribi l’èxit…!“. Edurne i el seu equip salpa dissabte vinent cap a Viena, on té programat el primer assaig sobre l’escenari del Wiener Stadthalle aquest proper diumenge a les 11.oo del matí, seguit d’una roda de premsa.

TVE ha anunciat avui un ampli desplegament informatiu per seguir Edurne a la capital austríaca. A partir d’aquest mateix dissabte, els informatius i els magazines de l’Ens públic inclouran informació puntual de l’artista en el seu camí cap a la gran final de dissabte 23, de la mà d’Eva Mora, enviada especial de la Casa al Festival. TVE retransmetrà en directe les semifinals per La 2. Els telespectadors espanyols només podran votar en la primera d’elles, enviant missatges al número 25152 amb el text ‘CANCIÓN XX’, trucant el telèfon 905.81.01.XX (on ‘XX’ correspon al número assignat a cada participant) o a través de l’aplicació oficial del Concurs en castellà. Un cop més, el resultat del vot el decidiran al 50% el públic i un jurat d’experts, que enguany componen Rosa López, Daniel Diges, Pastora Soler, Ruth Lorenzo i el productor Jacobo Calderón.

Edurne_Anne

Edurne i Anna Igartiburu, aquest matí a Torrespaña (Fotos: RTVE)

 

Dissabte 23 hi haurà una programació especial, que començarà a les 18.50h amb l’emissió en diferit del concert commemoratiu del 60è aniversari del Festival que es va fer a Londres el passat 31 de març, i on Espanya estava representada per Rosa. A les 20.30h arrencarà ‘Destino Eurovisión‘, presentat per Anne Igartiburu. L’espai inclourà connexions en directe des de Viena, reportatges de seguiment de l’artista al llarg de tota la setmana i anàlisi dels principals rivals i favortits del show. Els vots de TVE els llegirà en directe Lara Siscar, presentadora dels Telediarios de cap de setmana de l’Ens públic. Acabat el Festival, s’emetrà el programa ‘Viaje al centro de la tele‘, on es farà un repàs a la història del certamen. La web de TVE també intensificarà feina un cop Edurne desembarqui a Viena. El programa ‘Edurnevisión‘ farà 3 programes especials en directe dilluns, dimecres i dijous a partir de les 13.00h. Els conduiran Irene Mahia i César Vallejo des de Viena, i Paloma G. Quirós des de Madrid. L’espai informarà sobre l’agenda d’Edurne a Àustria, a més de parlar sobre els altres rivals de l’artista en el Concurs. El web, a més, programarà altres retransmissions en directe, tan d’assajos com de concerts en què intervingui la representant espanyola. TVE pretén que l’artista sigui la més esmentada a les xarxes socials el proper dia 23 a través de l’etiqueta #Edurnevision.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »