Brequette, la preferida dels espectadors tot just publicar-se les 5 aspirants

La cantant canària d’origen sudafricà Brequette encapçala el rànquing de preferències dels telespectadors poques hores després que s’hagin fet públiques les 5 cançons que aspiren a representar Espanya a Eurovisió. L’artista defensa un tema bilingüe, Run; cantat en anglès i espanyol. Es tracta d’un soul on Brequette pot lluir potència vocal. Amb el 36,8% dels vots, és l’opció favorita dels telespectadors, segons mostra una enquesta on line al web de RTVE.
Brequette és per ara la preferida dels telespectadors
La Dama és la segona favorita dels telespectadors de RTVE, amb el 35% dels vots al seu favor. L’artista defensa Estrella fugaz, un tema pop composat pel seu company sentimental, l’asturià Melendi. La Dama, alter ego de Dámaris Abad Anselmo, és la gran sorpresa del quintet que aspira a viatjar a Copenhaguen, superant de moment la gran favorita dels fans abans que es coneguessin els temes, la murciana Ruth Lorenzo. Segons s’ha pogut constatar a les xarxes socials al llarg del dia d’avui, el tema de Lorenzo (Dancing in the rain) ha decebut en certa manera, ja que inicialment s’havia anunciat que l’artista competiria amb una cançó pop, i avui hem sabut que la seva aposta és una balada, amb la tornada en anglès. La que va ser una de les triomfadores de l’X Factor britànic és la tercera preferida dels telespectadors (20,8%).
Queden molt enrere els dos homes que també intenten aconseguir el bitllet a Eurovisió. Tot indica que Raúl i Jorge González seran els sparrings en la gran final televisada, en què es decidirà quin serà el representant espanyol. Raúl només ha aconseguit el 4,2% dels vots. El seu Seguir sin ti és una balada amb què difícilment aconseguirà repetir l’èxit obtingut amb Sueño su boca al 2000. Finalment, el també exconcursant de La Voz (com Brequette), Jorge González, és el menys votat per ara. El seu tema Aunque se acabe el mundo només ha aconseguit el 3,2% dels vots. L’artista defensa una cançó pop espanyol que bé podria encaixar en el repertori de David Bisbal. 
Les votacions emeses a través del web de la televisió pública són purament orientatives. La tria definitiva es farà en el transcurs del programa que TVE emetrà aquest mes de febrer (en dia i lloc encara per determinar) amb una combinació dels vots emesos per un jurat d’experts i els que enviïn els telespectadors durant l’emissió del show. Podeu escoltar els 5 candidats clicant el següent enllaç:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »