Julia Varela i Tony Aguilar repeteixen com a comentaristes d’Eurovisió a RTVE

Cap sorpresa! Per tercer any consecutiu, Julia Varela i Tony Aguilar seran els comentaristes del Festival d’Eurovisió, i ho faran acompanyats de Víctor Escudero, eurofan i editor de continguts del web oficial del certamen. Per a Julia Varela, aquesta serà la sisena edició com a comentarista, des de quan es va estrenar al costat de José María Íñigo. La periodista, directora i presentadora de Tarde lo que tarde, de RNE, ha dit a RTVE que des del seu punt de vista, l’edició de 2021 és la de més nivell tant musical com interpretatiu des de que va debutar a la cabina de retransmissió de la cadena pública al certamen. Tony Aguilar, per la seva banda, ha destacat el tret diferencial d’aquesta nova edició del Festival, “amb les lògiques mesures de seguretat antiCOVID, que no ens permetran fer cap altra cosa que no sigui estar concentrats en el Festival i viure en una bombolla durant els dies a Rotterdam. Ara som en els dies de documentació i preparatius del viatge, PCRs incloses, per descomptat!“.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »