OGAE Polònia dóna el 12 a Malta i Destiny redueix 4 punts de l’avantatge de Suïssa al capdavant del Poll 2021

Malta, 12 punts! Lituània 10 i Suïssa, 8. San Marino ha rebut 7 punts i França, 6. És el resultat d’OGAE Polònia al Poll 2021, que continua encapçalant Gjon’s Tears, amb 160 punts. Destiny continua segona, però ara ha reduït una mica l’avantatge del suís; Malta ara acumula 133 punts. La francesa Barbara Pravi continua en tercer lloc, ara amb 125 punts. The Roop són quarts; ja han superat la barrera dels 100 punts i en sumen, ja, 107. Senhit, per San Marino, és cinquena amb 93. Espanya i 14 països més encara són a zero. El club de Polònia és el setzè a votar del total de 43 que participen en el Poll. OGAE Andorra ja ha tancat les votacions i està a punt de publicar-les.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »