França retalla distàncies a l’OGAE Poll, que continua liderant Suïssa seguida de Malta

Ja han votat dos clubs més! Luxemburg i Txèquia. Els socis d’OGAE Luxemburg han atorgat el seu 12 a Lituània, el 10 a França i el 8, a Malta. Suïssa s’endú el 7. En total, aquí hi han pres part 28 socis. A Txèquia han votat 46 socis, que han atorgat el seu 12 a França, el 10 a Suïssa i el 8, a Malta. Amb aquestes dues votacions, ja en fa cinc que Gjon’s Tears no rep cap 12. Tot i això, el representant helvètic continua liderant la classificació, quan encara resten 24 clubs per votar. Suïssa és primera amb 177 punts, Destiny, segona amb 149 i Barbara Pravi tercera amb 147. Són els tres artistes amb més probabilitats de guanyar, ja que The Roop, quarts amb 123, ja estan despenjats del Top 3. Senhit és cinquena amb 105. La resta de participants encara no ha superat el centenar de punts. Xipre és sisena amb 97, i molt més enrere hi ha, en aquest ordre i fins a completar el Top 10, Suècia amb 53, Itàlia amb 43, Azerbaidjan amb 38 i Ucraïna amb 31. Espanya i 13 països més encara no s’han estrenat en el marcador; entre ells, Àustria, Macedònia del Nord, Eslovènia, Alemanya, el Regne Unit i els Països Baixos. En breu es farà públic el resultat d’OGAE Andorra, que ha resolt el 12 per tan sols tres punts de diferència. La més votada ha rebut 233 punts, per 230 la segona. Un pèl més enrere queden la tercera, amb 215, la quarta (213) i la cinquena (173). En la votació hi han pres part 38 socis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »