Gjon’s Tears encara lidera l’OGAE Poll però cada cop amb menys avantatge, quan ja ha votat la meitat dels clubs

Només 25 punts de diferència al capdavant de l’OGAE Poll 2021, quan ja han votat 21 dels 43 clubs. Suïssa, en aquests moments, té 194 punts; segons continua Destiny, ara amb 169, i tercera, Barbara Pravi, amb 162. Des del començament de les votacions tots tres països han agafat un avantatge que la resta de participants no han estat capaços, de moment, de retallar. Quarta és Lituània, amb 143, i cinquena, San Marino amb 118. Xipre, sisena, ja ha superar el centenar de punts; ara n’acumula 106. Tot seguit hi ha Suècia, molt lluny, amb només 59 punts. Els dos darrers clubs en votar han estat els de Bèlgica i el segon d’Alemanya. I en cap d’aquests dues votacions el 12 no ha estat per a Suïssa. Gjon’s Tears acumula ja set torns de votació sense haver estat el més valorat. OGAE Bèlgica, amb una participació de 221 fans, ha atorgat el 12 a Malta, el 10 a Suïssa i el 8, a Lituània. Tractant-se d’un país meitat francòfon, sorprèn que a França tan sols li han donat només 5 punts. El segon club d’Alemanya, amb una participació de 143 fans, ha atorgat el 12 a The Roop; el 10 ha estat per a Barbara Pravi i el 8, per a Destiny. Gjon’s Tears s’ha endut el 7. Amb aquestes dues votacions, Malta ja ha retallat tres punts de l’avantatge de Suïssa, que no acaba d’eixamplar elk seu lideratge. Encara hi ha 13 països a zero; un d’ells és Espanya. Junt a Blas Cantó tampoc no s’han estrenat Alemanya i els Països Baixos.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »