Eurovisió convida els fans amb entrades de 2020 a comprar tiquets per a Rotterdam’21 sense informar-los de l’obligació de fer una quarentena de 10 dies en entrar al país

Si ja tenies una entrada per al Festival d’Eurovisió de 2020 tindràs la possibilitat d’adquirir-ne alguna per al certamen d’aquest any. No es posaran entrades a la venda per a persones que l’any passat no en van comprar; i òbviament no totes podran accedir a l’Ahoy Arena, a causa de la dràstica reducció de l’aforament del recinte eurovisiu per ordre governamental, degut a la pandèmia. Eurovisió ja ha informat totes les persones que tenien entrades per a Rotterdam’20 que passat demà els enviaran un codi per poder participar en la venda on-line de tiquets, que començarà a les 12 del migdia del pròxim dissabte, dia 8. Però en tota la informació enviada hi falta un detall important. Molt important, de fet: totes les persones que venen de fora dels Països Baixos, de països considerats d’alt risc de contagi, hauran de fer una quarentena obligatòria de 10 dies en trepitjar sòl neerlandès.

Segons es pot consultar al web de les autoritats sanitàries dels Països Baixos, només hi ha un parell de països europeus exempts d’aquesta norma: Portugal i Islàndia. Per tant, els fans arribats de la resta d’Europa amb tiquets, hauran d’arribar a Rotterdam 10 dies abans; és a dir, el dia 8 si tenen la sort d’adquirir un pack complet d’entrades per a les semis i la gran Final. Dit d’una altra manera, per complir amb les restriccions imposades per les autoritats neerlandeses, el que s’hauria de fer seria marxar immediatament a l’aeroport per volar als Països Baixos tot just després de comprar les entrades, i tenir a punt la PCR negativa, feta dins de les 72 hores anteriors al vol, i un test d’antígens ràpid, també negatiu, fet dins de les quatre hores anteriors a l’embarcament. Segons consta al web oficial d’Eurovisió, només la Premsa acreditada està exempta de fer la quarentena de 10 dies tot just arribats al país.

(Foto: NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »