Rotterdam’21 tindrà un Eurovillage totalment virtual

Concerts en directe en un entorn virtual i retransmesos en streaming per a tots els fans d’arreu del món! Són els nous temps, adaptacions a les circumstàncies creades per la pandèmia de la COVID 19. L’Eurovillage de Rotterdam’21 serà totalment virtual, en un escenari que representarà ser a prop de l’icònic Market Hall i creat per Tribe Company i l’agència digital DEPT. Avui precisament s’han fet públiques les imatges de com serà l’entorn virtual en què els internautes podran veure actuar els diferents artistes que participin en la iniciativa; entre ells, alguns que competiran d’aquí a uns dies per aconseguir el Micròfon de Vidre. De la llista d’artistes previstos, però, de moment només se n’han confirmat dos noms; Johnny Logan i DJ Afrojack. Aquest últim també actuarà en un dels Interval Acts de la gran Final de dissabte 22. Els concerts programats es faran al llarg de nou dies; entre dissabte 15 i diumenge 23, i es podran veure gratuïtament al web www.eurovisionvillage.com

Segons va anunciar setmanes enrere el web francès eurovision-quotidien.com, en primera instància l’organització del Festival havia pensat en un Eurovillage que hauria permès l’accés de públic, presenciant els concerts asseguts en cadires separades cadascuna d’elles per 1,5 mig de distància. Tot i això, aquesta fórmula es va acabar descartant de manera definitiva. Valorant l’Eurovillage 100% virtual, el supervisor executiu del Festival d’Eurovisió, Martin Österdahl, ha declarat al web oficial del certamen que “enguany, no ens hauríem pogut trobar en persona com hem acostumat a fer fins ara, però gràcies a la innovació mostrada per la ciutat de Rotterdam, ara ens podrem reunir fins i tot més gent al voltant de la música i l’entreteniment, amb l’esperit autèntic del Festival d’Eurovisió“.

(Fotos: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »