Blas Cantó interpreta la versió anglesa de ‘Voy a quedarme’ en el seu darrer concert abans de viatjar a Rotterdam

Concert de comiat, abans de preparar la maleta i volar cap a Rotterdam, el pròxim dimecres dia 12. Blas cantó ha fet aquesta tarda un concert acústic al Teatro Monumental de Madrid, que ha estat retransmès en directe per RTVE Digital. L’artista murcià, que assajarà per primer cop dalt de l’escenari de l’Ahoy Arena dijous 13 a les 18.55h, ha interpretat a piano la versió en anglès del seu ‘Voy a quedarme‘, titulada ‘I’ll stay‘. En el transcurs del concert, Cantó ha fet esment dels seus inicis en el món de l’espectacle quan es va enamorar de la música francesa. Aleshores tenia quatre anys, ha dit; és quan va pujar per primer cop a un escenari. En aquest moment és quan Blas Cantó ha interpretat ‘La bohème‘ de Charles Aznavour. El representant espanyol a Rotterdam també ha inclòs en el repertori d’avui altres peces de la seva trajectòria, fent un medley en què ha inclòs ‘Él no soy yo‘ i ‘In your bed‘.

https://www.rtve.es/television/20210506/blas-canton-concierto-eurovision-voy-quedarme-despedida-monumental/2088931.shtml

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »