Un positiu en COVID 19 obliga tota la delegació de Polònia a confinar-se, pendents de noves PCR

Confirmat el primer cas de COVID 19 a Rotterdam’21. Un test rutinari, però obligatori en arribar a l’Ahoy Arena, ha detectat un positiu en la delegació de Polònia. Seguint els protocols sanitaris de les autoritats neerlandeses i de l’organització, la persona afectada ha estat aïllada immediatament i la resta de la delegació, confinada i a l’espera de noves PCR. Això fa que Polònia no pugui assistir demà a la presentació oficial del certamen, que enguany s’ha anomenat la Catifa Turquesa. En cas que Polònia no pugui actuar dijous vinent, a la segona semifinal del show, l’organització utilitzarà l’enregistrament fet en el transcurs del segon assaig de Rafał, però si la delegació ho prefereix, perquè l’assaig no els va acabar de fer el pes, en el seu lloc s’utilitzaria l’enregistrament de l’actuació fet abans del viatge als Països Baixos.

(Foto: Andres Putting via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »