Un positiu en COVID 19 a la delegació d’Islàndia obliga a confinar-se, també, les de Malta i Romania, que comparteixen hotel

Segon positiu confirmat a Rotterdam’21; en aquest cas, d’un membre de la delegació d’Islàndia que no forma part del quadre d’artistes. Igual que va passar amb el cas de l’altre positiu, a la delegació de Polònia, tots els membres de la islandesa, inclosos Daði i els Gagnamagnið, s’han hagut de confinar al seu hotel a l’espera dels resultats d’una PCR. Com que Islàndia comparteix hotel amb Malta, l’equip de Destiny també haurà de fer una quarentena preventiva i els serà absolutament impossible d’assistir a la Turquoise Carpet d’avui; ho ha anunciat la representant maltesa a través del seu compte oficial de Twitter, amb una fotografia en què ja lluïa preparada per assistir a la presentació oficial del certamen, però amb llàgrimes als ulls. En el mateix hotel s’allotgen les delegacions de Polònia i Romania. Els polonesos, confinats des d’ahir, ja no anaven a participar a l’acte d’avui i, segons els protocols sanitaris establerts per l’organització del show, tampoc no ho podrà fer l’equip de Roxen. Tots els membres d’aquestesdelegacions hauran de fer-se una nova PCR i romandre confinats fins a conèixer-ne els resultats.

(Foto: Thomas Hanses via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »