Damiano David no va consumir cocaïna a la Green Room

Ho acaba de certificar Eurovisió en un comunicat de premsa oficial. Damiano David, vocalista de la banda Måneskin, s’ha sotmès aquest matí a una analítica de forma voluntària i ha donat negatiu. Eurovisió, que ha accedit al resultat, ho certifica en la seva nota, que conclou: “No es va consumir droga a la Green Room i donem l’assumpte per tancat“. Tant David, com la resta de la banda com la Delegació italiana van insistir en passar aquesta prova mèdica per desmentir la informació, que es va fer viral a Twitter durant les votacions. Eurovisió ja havia revisat tots els enregistraments disponibles de l’escena que va donar lloc al rumor i va constatar que sota la taula d’Itàlia a la Green Room hi havia vidres d’un got que s’havia trencat; és el que Damiano David va dir que estava fent en aquell gest que s’ha malinterpretat: arreplegar els vidres perquè ningú no prengués mal. En la seva nota, Eurovisió assegura estar “alarmada perquè especulacions inadequades que han creat una fake new hagin ensombrit l’esperit i el propòsit del Festival i hagin afectat negativament a la banda” italiana.

(Foto: NPO/NOS/AVROTROS Nathan Reinds via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »