Bluper dóna per feta la substitució d’Anna Maria Bordas i la destitució de Toñi Prieto

Canvis imminents a RTVE, que afectaran tot el que fa referència a la participació d’Espanya a Eurovisió. Segons publica avui mateix Bluper, el nou president de RTVE té preparada la substitució d’Anna Maria bordas com a cap de la Delegació espanyola, i la destitució de Toñi Prieto con a cap d’Entreteniment de TVE. Els canvis s’haurien hagut d’aprovar avui mateix, en la reunió del Consell d’Administració de l’Ens Públic, convocat pel José Manuel Pérez Tornero, nou president de la Corporació pública. Demà els exposarà en la seva compareixença a la Comissió Mixta de Control Parlamentari, al Senat. Segons la mateixa informació, Anna Maria Bordas és substituïda perquè la seva tasca com a cap de Delegació era transitòria, per substituir Federico Llano. TVE, segons Bluper, està satisfeta amb la tasca que ha fet durant els quatre anys que ha estat en el càrrec; no tant amb la participació d’Espanya al Festival sinó amb el retorn de TVE al Júnior i amb els dos tercers llocs aconseguits des d’aleshores. El cas de Toñi Prieto és diferent; a ella, segons Bluper, la destitueixen per la mala gestió realitzada al capdavant de l’Àrea d’Entreteniment de TVE, de la qual depenen la presència d’Espanya a Eurovisió i els processos de tria dels artiste si les cançons al Festival.

(Foto: Fotograma entrevista a TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »