El nou president d’RTVE assegura que es prendrà molt seriosament el Festival d’Eurovisió

Ens prendrem molt seriosament Eurovisió. Som l’única televisió pública espanyola que pertany a l’UER; ens interessa l’esdeveniment i el contacte amb el jovent en el seu context europeu“. Són paraules de José Manuel Pérez Tornero, el nou president de RTVE, pronunciades avui en el transcurs d’una trobada amb els mitjans de comunicació. Tot i les bones intencions anunciades, el directiu de la Corporació pública no ha avançat quins canvis preveu impulsar per redreçar la trajectòria de TVE al Festival, rematada el passat dissabte 22 de maig amb un altre Top Bottom a Rotterdam’21, i només sis punts en el marcador.

De moment, Pérez Tornero ja ha dissenyat un nou organigrama de directius de primer nivell a RTVE, que ha de culminar en breu amb més canvis a TVE i a RNE i que, segons especulava Bluper, passaran per substituir Anna Maria Bordas com a cap de la Delegació espanyola al Festival, per promocionar-la a un càrrec de major responsabilitat, i la destitució de Toñi Prieto com a responsable d’Entreteniment de la televisió pública. Dades oficials d’Eurovisió, relatives a la darrera edició del Festival, demostren que la població juvenil és la que més segueix el certamen, cosa que encaixaria amb els intents de Pérez Tornero d’enfocar RTVE a aquest target de l’audiència.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »