Set finalistes de Rotterdam’21, a la llista nordamericana Billboard 200

Set finalistes d’Eurovisió 2021 entren a la llista d’èxits més prestigiosa del món, la nordamericana Billboard 200. Els Måneskin, Gjon’s Tears, Barbara Pravi, Go_A, Blind Channel, Daði og Gagnamagnið i Elena Tsagrinou. Els vencedors de Rotterdam’21, que ja havien entrat a la llista en vèncer el Festival de Sanremo, ara hi tornen, també amb ‘Zitti e buoni‘, i es col·loquen en l’onzena posició. És la seva segona setmana al chart, on Duncan Laurence és al número 37 amb l'”Arcade” de 2019. Barbara Pravi ha entrat a la llista i s’ha situat en el número 70, mentre que el ‘Shum‘ dels ucraïnesos és al 80, però és ja al 12 a la llista de música dance, electrònica i digital. Els finlandesos són al #105 i Gjon’s Tears al #119. Els representants d’Islàndia també han entrat a la llista; en la seva primera setmana al chart nordamercià s’han situat al lloc 128, mentre que la representant de Xipre, Elena Tsagrinou, és al 170.

(Foto: Thomas Hanses via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »